Av årets alla dagar finns en särskilt viktig dag...

... fira högtidsdagen på Sjölyckan!

Bröllop, dop, namngivning, student, möhippa, 50-årsfest, konfirmation, företagsfest, svensexa…

Miljön med utsikten mot den vackra sjön garanterar vackra minnen av en mycket speciell dag för såväl födelsedagsbarn, brudpar som alla dess gäster. Av oss kan du abonnera endast Båthuset men du kan också välja att lämna över hela arrangemanget till oss. Att ta ansvar för maten till en fest är ett hedersuppdrag och ställer unika krav på oss som leverantör. 

Bröllop
Bröllopsdagen är en av livets största händelser, ett alldeles speciellt tillfälle att fira tillsammans med familj och vänner. En händelse som blir ett minne för livet för er och som ni gärna kommer att tänka tillbaka på med glädje. Den historiskt vackra miljön runt Sjölyckan och Tollered, ett stenkast från Nääs Fabriker, inbjuder till romantik. Vig er i någon av de närbelägna kyrkorna eller på Båthusets brygga. Njut av brudskål på altanen med fantastisk utsikt över sjön Sävelången. 

Bröllopsnatten skall ni självklart tillbringa i en romantisk atmosfär, vi rekommenderar er att boka den vackra sviten på Nääs fabriker. De erbjuder även rum för era gäster som önskar fira med er natten lång. 

Låt oss arrangera ert drömbröllop på Sjölyckan!

Födelsedag
Fyller du eller en vän snart år? Vi på Sjölyckan vill vara med och fira!

Dop & Namngivning
Dop i kyrkan eller namngivningsceremoni med många gäster? Fira med nära och kära på Sjölyckan och få tid att att njuta av denna speciella dag när ni firar er baby med fest! Stanna upp ett ögonblick – ha fokus på det lilla underverket – slappna av.