Naturupplevelser

Upplev tjusningen av att uppleva naturen från en kanot. Tänk dig känslan av att klyva en spegelblank yta eller forcera skummande vågor och när kvällen kommer somna till ljudet av vågornas brus och vakna till en ny dag med paddling och liv i det fria.

I Tollered finns ett av Sveriges populäraste sjösystem med inte mindre än åtta sammankopplade sjöar, som är som gjorda för paddling. I kombination med allemansrätten ges fantastiska möjligheter till ett berikande friluftsliv.

När du hyr kanoter av Sjölyckan hjälper vi er att planera en lagom lång tur på den vackra Sävelången eller någon av de andra närliggande sjöarna.

Vi tipsar er om de bästa platserna för övernattning

Våra kanadensare

Vi hyr ut LG Linders svensktillverkade aluminiumkanadensare. En osänkbar kanot med en vikt på endast 38 kg. Den är även godkänd av Sjöfartsverket med en lastkapacitet på 400 kg.

Bokning

Du bokningsförfrågar hur många kanoter du vill boka samt vilket/vilka datum som gäller. Efter bekräftelse från oss betalar du 50% av den totala hyran. Du kan antingen  Swisha eller  betala via bankgiro. Resterande belopp betalas på plats. 

Avbokning

Vid avbokning äger Sjölyckan rätt att behålla den erlagda bokningsavgiften. Vid stark vind och vid åskoväder som kan påverka säkerheten får du möjlighet att byta datum utan extra kostnad

Priser

Kanadensare – 525 AL, inklusive paddlar, flytvästar, karta och kanotvagn:
400 kr/dygn

Kanotsläpkärra med plats för 6-8 kanoter – i samband med kanothyra:

400 kr/dygn

Minsta hyreskostnad:
400 kr

Ut- och inlämning:
10:00-11.30 & 16:00-17.00

In- och utlämning andra tider mot extra avgift:
100 kr/kanot

Bokningsregler

Allt material är hyrestagarens ansvar och är ersättningsskyldig för den hyrda utrustningen.

Vi ansvarar inte för skador under uthyrningsperioden, vare sig sak – eller personskador. 

All paddling sker på egen risk!